Don Domino

Eindeloos bouwplezier met domino!

De beste kwaliteit domino stenen gewoon geproduceerd in Europa. Hoewel Don Domino een relatief nieuwe producent is met de eerste productie die in 2020 op de markt kwam staat het nu bij vele al op de eerste plaats wanneer er wordt gedacht over het kopen van nieuwe domino stenen.

Daarom zijn wij ook super trots dat we Don Domino als hoofdsponsor van het WDC 2022 evenement mogen verwelkomen. Niet alleen krijgen we 160.000 kersverse van super goede kwaliteit stenen te leen maar ook zijn wij als domino professionals in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de stenen gevraagd naar onze mening en feedback op de kwaliteit.

Inmiddels biedt Don Domino al meer dan 30 verschillende kleuren aan en blijven ons verbazen door alsmaar nieuwe kleuren aan te bieden. Op de website van Don Domino staat DDT als partner vermeld en kun je onze onbevooroordeelde mening horen over de kwaliteit van de stenen.

www.dondomino.eu/nl/partners
Bent u op zoek naar kwalitatief zeer goede stenen voor een goede prijs dan bent u bij Don Domino aan het juiste adres. Of het nu voor uzelf of voor uw familie is, neem eens een kijkje op de website en de social media kanalen van Don Domino. 

www.dondomino.eu/nl
www.facebook.com/dondomino.eu
www.youtube.com/channel/UC0I7xwyoxpdVoRZCogXqILA
www.instagram.com/dondomino.eu

Pako’s Pompservice

Water is onze zorg!

Of je nu water nodig hebt of het juist weggepompt wilt hebben Pako’s Pompservice zorgt ervoor.

Pako’s Pompservice is een groeiend bedrijf dat alle klussen van klein tot groot aan kan. We zijn dan ook blij dat zij het WDC 2022 evenement sponsoren en dat 1 van de medewerkers vorig jaar aan het domino bouwteam is toegevoegd. We verwelkomen Parcival in ons midden! Deze mooie samenwerking laat zien dat we samen veel kunnen bereiken.

Pako’s Pompservice kan hulp bieden bij spelactiviteiten, brandveiligheid bij vreugdevuren, evenementen waaronder het creëren van schitterende fonteinen en natuurlijk staan ze voor u klaar bij het wegpompen van wateroverlast in bijvoorbeeld de kleder of tuin.

Bent u benieuwd geworden wat ze allemaal voor u kunnen betekenen neem dan een kijkje op de website of social media kanalen van Pako’s Pompservice.

www.pakos-pompservice.nl
www.facebook.com/pakospompservice
www.twitter.com/PPompservice

Sport service Veenendaal

Sport is meer dan bewegen!

Of je nu gezellig een dagje wilt gaan zwemmen met je hele familie of mee wilt doen aan een georganiseerde toertocht, Sport service Veenendaal is van alle markten thuis. Met het ultieme doel om iedereen van jong tot oud te laten sporten en bewegen is het aanbod en de mogelijkheden dan ook eindeloos.

Voor het 3e jaar op rij is DDT weer te gast in de hooflocatie aan de Sportlaan in Veenendaal. We huren de grote sporthal voor 2 weken en dineren elke dag in de horeca van het sportcafé. In 2019 hebben we tijdens onze rustdag een heerlijk ontspannen dag gehad in het zwembad wat ons werd geschonken door Sport service Veenendaal.

Om dit jaar een half miljoen stenen te kunnen zetten wordt de vloer van de sporthal super schoon opgeleverd zodat we geen korreltje zand onder de stenen hebben wat het geheel vroegtijdig kan laten vallen. Sport service Veenendaal is super gastvrij en denkt met ons mee om elk jaar het evenement nog grootser te maken.

Langs de 12 gymzalen en 3 sporthallen heeft Sport service Veenendaal een groot zwemcomplex waar schoolzwemmen, wedstrijdzwemmen en aquasporten wordt georganiseerd. Ook is er een groot binnenbad en buitenbad waar in de zomer honderden kinderen en gezinnen kunnen genieten van een verfrissende plons, verschillende glijbanen, minigolf, en meer. In samenwerking met de gemeente en andere organisaties worden er sportactiviteiten aangeboden bij basisscholen maar ook grote activiteiten als de City Run en Veenendaal on Ice.

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van Sport service Veenendaal of op zoek naar een partner bij het organiseren van een sport activiteit neem dan zeker een contact op! Bezoek de website en social media kanalen van Sport service Veenendaal.

www.sportserviceveenendaal.nl
www.facebook.com/sportveenendaal
www.facebook.com/zwembaddevallei
www.instagram.com/sportservice_veenendaal
www.instagram.com/zwembaddevallei
www.twitter.com/SportVeenendaal

Horeca de Vallei

Een sportieve ontmoetingsplek!

Horeca de vallei heeft zich afgelopen jaar geprofileerd meer te zijn dan alleen een sportcafé voor koffie en een snelle snack. In 2020 is het helemaal opgeknapt en heeft een sfeervolle uitstraling gekregen.

Elk jaar hebben wij weer het geluk dat we in Horeca de Vallei mogen dineren. De kok doet elke avond weer zijn uiterste best om een gezonde en voedzame maaltijd neer te zetten voor wat lijkt een uitgehongerde groep bouwers. Er is een vriendschappelijke strijd ontstaan of we alle pannen leeg kunnen eten die de kok voor ons heeft bereid en de kok doet zijn best te zorgen dat hij net genoeg maakt dat we het toch weer niet op kunnen krijgen.

Langs de hoogwaardige maaltijden voor ons en de altijd hongerige zwemmers uit het naastgelegen zwembad verzorgt de vallei ook regelmatig de maaltijden bij andere sportevenementen. Zo komt bijna jaarlijks een groep van 500 deelnemers aan de wielerronde van Veenendaal neerstrijken in de horeca.

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van een kop koffie of een snelle snack tot een 3 gangen menu in een sfeervol restaurant neem dan eens een kijkje op de website en kom gerust een keer langs in de gastvrije horeca van de Vallei.

www.sportserviceveenendaal.nl/sportcafe-de-vallei

Gebroeders van Eijk

Service en Flexibiliteit!

Gebroeders van Eijk is een familiebedrijf dat is opgericht in 1908. Het transport bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 120 medewerkers die gemiddeld 250 zendingen per dag verzorgd.

Dit jaar worden de domino stenen van DDT van de opslaglocatie in Noord Brabant met de vrachtwagen naar Veenendaal gebracht. De 8 pallets wegen bijna 4,5 ton dus we zijn heel blij dat dit zware werk door een ervaren bedrijf wordt gedaan.

Heeft u een zending in de Benelux die gedaan moet worden, groot of klein, het familiebedrijf Gebroeders van Eijk staat voor u klaar. Met een uitstekende service denken ze met je mee om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw vragen.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje op de website.

www.gebroedersvaneijk.nl
www.facebook.com/vaneijktransport

  • Volg ons op:
© 2023 World Domino Collective - Een initiatief van het Dutch Domino Team