Don Domino

Eindeloos bouwplezier met domino!

De beste kwaliteit domino stenen gewoon geproduceerd in Europa. Hoewel Don Domino een relatief nieuwe producent is met de eerste productie die in 2020 op de markt kwam staat het nu bij vele al op de eerste plaats wanneer er wordt gedacht over het kopen van nieuwe domino stenen.

Daarom zijn wij ook super trots dat we Don Domino als hoofdsponsor van het WDC 2022 evenement mogen verwelkomen. Niet alleen krijgen we 160.000 kersverse van super goede kwaliteit stenen te leen maar ook zijn wij als domino professionals in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de stenen gevraagd naar onze mening en feedback op de kwaliteit.

Inmiddels biedt Don Domino al meer dan 30 verschillende kleuren aan en blijven ons verbazen door alsmaar nieuwe kleuren aan te bieden. Op de website van Don Domino staat DDT als partner vermeld en kun je onze onbevooroordeelde mening horen over de kwaliteit van de stenen.

www.dondomino.eu/nl/partners
Bent u op zoek naar kwalitatief zeer goede stenen voor een goede prijs dan bent u bij Don Domino aan het juiste adres. Of het nu voor uzelf of voor uw familie is, neem eens een kijkje op de website en de social media kanalen van Don Domino. 

www.dondomino.eu/nl
www.facebook.com/dondomino.eu
www.youtube.com/channel/UC0I7xwyoxpdVoRZCogXqILA
www.instagram.com/dondomino.eu

Hevesh5

De domino kunstenaar die de wereld veroverde!

Hevesh5, ook wel bekend als Lily Hevesh, is een ware sensatie in de wereld van domino. Ze heeft de harten van miljoenen mensen veroverd met haar indrukwekkende domino creaties die ze deelt op haar populaire YouTube kanaal.

Hevesh5 is meer dan alleen een artiest; ze is een ware inspiratiebron. Ze begon haar domino avontuur op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze heeft samengewerkt met grote namen en heeft deelgenomen aan talloze evenementen over de hele wereld.

We zijn ongelofelijk trots dat Hevesh5 zich in 2022 bij ons evenement heeft aangesloten. Haar ervaring en kennis zijn van onschatbare waarde voor ons team. Niet alleen deelt ze haar domino wijsheid met ons, maar ook ondersteunt ze ons in het bereiken van onze doelen. Ook was ze jurylid in het televisieprogramma Domino Masters.

Hevesh5 blijft ons verbazen met haar domino designs die de grenzen van de mogelijkheden blijven verleggen. Haar werk is meer dan alleen domino; het is een symbool van doorzettingsvermogen en creativiteit. We kijken uit naar haar bijdrage aan ons evenement en zijn ervan overtuigd dat haar aanwezigheid een grote impact zal hebben. We zijn dankbaar voor haar steun en kunnen niet wachten om samen een onvergetelijk domino evenement te creëren!

Bent u op zoek naar de projecten van Hevesh5? Neem dan een kijkje op de website en de social media kanalen van Hevesh5.

https://www.hevesh5.com/
youtube.com/hevesh5
https://www.instagram.com/hevesh5/
https://www.facebook.com/Hevesh5/
https://twitter.com/Hevesh5

Sport service Veenendaal

Sport is meer dan bewegen!

Of je nu gezellig een dagje wilt gaan zwemmen met je hele familie of mee wilt doen aan een georganiseerde toertocht, Sport service Veenendaal is van alle markten thuis. Met het ultieme doel om iedereen van jong tot oud te laten sporten en bewegen is het aanbod en de mogelijkheden dan ook eindeloos.

Voor het 3e jaar op rij is DDT weer te gast in de hooflocatie aan de Sportlaan in Veenendaal. We huren de grote sporthal voor 2 weken en dineren elke dag in de horeca van het sportcafé. In 2019 hebben we tijdens onze rustdag een heerlijk ontspannen dag gehad in het zwembad wat ons werd geschonken door Sport service Veenendaal.

Om dit jaar een half miljoen stenen te kunnen zetten wordt de vloer van de sporthal super schoon opgeleverd zodat we geen korreltje zand onder de stenen hebben wat het geheel vroegtijdig kan laten vallen. Sport service Veenendaal is super gastvrij en denkt met ons mee om elk jaar het evenement nog grootser te maken.

Langs de 12 gymzalen en 3 sporthallen heeft Sport service Veenendaal een groot zwemcomplex waar schoolzwemmen, wedstrijdzwemmen en aquasporten wordt georganiseerd. Ook is er een groot binnenbad en buitenbad waar in de zomer honderden kinderen en gezinnen kunnen genieten van een verfrissende plons, verschillende glijbanen, minigolf, en meer. In samenwerking met de gemeente en andere organisaties worden er sportactiviteiten aangeboden bij basisscholen maar ook grote activiteiten als de City Run en Veenendaal on Ice.

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van Sport service Veenendaal of op zoek naar een partner bij het organiseren van een sport activiteit neem dan zeker een contact op! Bezoek de website en social media kanalen van Sport service Veenendaal.

www.sportserviceveenendaal.nl
www.facebook.com/sportveenendaal
www.facebook.com/zwembaddevallei
www.instagram.com/sportservice_veenendaal
www.instagram.com/zwembaddevallei
www.twitter.com/SportVeenendaal

Horeca de Vallei

Een sportieve ontmoetingsplek!

Horeca de vallei heeft zich afgelopen jaar geprofileerd meer te zijn dan alleen een sportcafé voor koffie en een snelle snack. In 2020 is het helemaal opgeknapt en heeft een sfeervolle uitstraling gekregen.

Elk jaar hebben wij weer het geluk dat we in Horeca de Vallei mogen dineren. De kok doet elke avond weer zijn uiterste best om een gezonde en voedzame maaltijd neer te zetten voor wat lijkt een uitgehongerde groep bouwers. Er is een vriendschappelijke strijd ontstaan of we alle pannen leeg kunnen eten die de kok voor ons heeft bereid en de kok doet zijn best te zorgen dat hij net genoeg maakt dat we het toch weer niet op kunnen krijgen.

Langs de hoogwaardige maaltijden voor ons en de altijd hongerige zwemmers uit het naastgelegen zwembad verzorgt de vallei ook regelmatig de maaltijden bij andere sportevenementen. Zo komt bijna jaarlijks een groep van 500 deelnemers aan de wielerronde van Veenendaal neerstrijken in de horeca.

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van een kop koffie of een snelle snack tot een 3 gangen menu in een sfeervol restaurant neem dan eens een kijkje op de website en kom gerust een keer langs in de gastvrije horeca van de Vallei.

www.sportserviceveenendaal.nl/sportcafe-de-vallei

Gebroeders van Eijk

Service en Flexibiliteit!

Gebroeders van Eijk is een familiebedrijf dat is opgericht in 1908. Het transport bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 120 medewerkers die gemiddeld 250 zendingen per dag verzorgd.

Dit jaar worden de domino stenen van DDT van de opslaglocatie in Noord Brabant met de vrachtwagen naar Veenendaal gebracht. De 8 pallets wegen bijna 4,5 ton dus we zijn heel blij dat dit zware werk door een ervaren bedrijf wordt gedaan.

Heeft u een zending in de Benelux die gedaan moet worden, groot of klein, het familiebedrijf Gebroeders van Eijk staat voor u klaar. Met een uitstekende service denken ze met je mee om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw vragen.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of neem een kijkje op de website.

www.gebroedersvaneijk.nl
www.facebook.com/vaneijktransport

ATR Travel

Hét tijdreisbedrijf dat tijdreizen voor
iedereen mogelijk maakt!

ATR Travel maakt tijdreizen mogelijk voor iedereen! Waar anderen enkel speculeren of geen geloof hebben, staat ATR 100% voor een toekomst mét tijdreizen. ATR travel is ervan overtuigd dat ze al dichter bij succes zijn dan elke andere partij ooit zal komen.

ATR Travel is opgericht om dromen mogelijk te maken. Zie ze als een reisbureau, voor reizen naar de toekomst. Tijdreizen zal voor iedereen beschikbaar zijn. Het wordt niet anders dan in een bus of trein stappen. De kosten zijn laag, het risico minimaal. Ze geloven dat dit de toekomst is!

Actie = Reactie. Massa = Energie. En als het aan ATR Travel ligt geldt; Tijdreizen = De Toekomst. In 2013 hebben ze een grote doorbraak gehad in de zoektocht naar de energiefrequentie van de huidige tijdzone. Met geavanceerde technologie, de beste onderzoekers en een perfect laboratorium denkt ATR Travel tien jaar later, in 2023 dus, te kunnen toewerken naar de grote test.

Heeft u altijd al eens een tijdreis willen maken? Bent u benieuwd geworden wat ze allemaal voor u kunnen betekenen neem dan eens een kijkje op de website.

  • Volg ons op:
© 2024 World Domino Collective - Een initiatief van het Dutch Domino Team